Palvelut

Sydänjooga on lempeää, pehmeää kehoa kuuntelevaa joogaa, jossa yhdistyy hathajoogan ja yinjoogan asanoita. Turvallisen harjoituksen aikana tunnustelemme yhteyttä omaan itseen, kehoon ja mieleen. Asanat ovat väline, jolla pääsemme tunteiden ja tuntemusten äärelle tunnustelemaan mikä tässä hetkessä on meille hyväksi. Sydänjooga auttaa meitä sukeltamaan sisäänpäin ilman puskemista tai pyrkimystä saavuttaa jotain suurempaa, kuin läsnäoloa.

Valmistuin kymmenisen vuotta sitten klassiseksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Siitä saakka olen opiskellut lisää hierontaa tukevia hoitoja, muun muassa mobilisoivaa hierontaa.

Voicewell purentahoito® keskittyy niskan, pään ja leuan alueen hoitoon. Hoidossa rentoutetaan suuta sulkevia lihaksia yhtä lailla suun sisä- kuin ulkopuoleltakin. Hoito perustuu purennan anatomiaan ja fysiologiaan. Voicewell hoitoja tekevät vain alalle erikseen kouluttautuneen hierojat. Purentahoito helpottaa artikulaatiota ja auttaa leukaniveliä toimimaan optimaalisesti. Päänsärky on usein oire purentalihasten kireydestä.

Voicewell purentahoito

Dry Needling hoito, eli kuivaneulaus on saanut nimensä siitä, että kehoon ei injektoida mitään. Akuneuloilla herätellään kehon omien opiaattien tuottoa, ja lievitetään kipua. Dry needling on ennen kaikkea lihaskivun hoitoa. Triggerpisteet ovat usein erilaisten myofaskiaalisten kiputilojen aiheuttajia lihaksen sisällä. Triggerpisteet tuntuvat kipeinä pisteinä tai lihasjuosteina lihaksissa. Dry needling on triggerpisteiden hoitoa akupunktioneuloilla. Maailmalla dry needling-hoito on laajalti käytössä oleva kivunhoitomenetelmä ja se on todettu erittäin tehokkaaksi, nopeaksi ja turvalliseksi tavaksi hoitaa pehmytkudoksissa olevia triggerpisteitä. Vaikka kuivaneulauksessa käytetään akupunktioneuloja, ei Dry needling ole akupunktiohoito. Akupunktio ja kuivaneulaus eivät ole kilpailevia hoitomuotoja, vaan toinen toistaan tukevia. Akupunktiohoitaja mittaa pulssin, katsoo kielen ja haastattelee oireet, joiden mukaan hoito rakennetaan. Kuivaneulaaja haastattelee asiakkaan, tunnustelee lihasten kipukohdan, ja neulottaa sen. Paras tulos kuivaneulauksella saadaan, kun hoitoon lisätään vielä lihasten käsittelyä muilla tekniikoilla, kuten hierontaa. Mikrovauriot lihaksessa aiheuttavat epätasapainoa lihaksen energiantuotannossa. Lihas happamoituu, ja aineenvaihdunta hidastuu. Neula laukaisee tilanteen, ja kipu poistuu lihaksen aineenvaihdunnan normalisoituessa.

Neulotettaessa saattaa syntyä hiusverisuonien aiheuttamia mustelmia. Käsittelyarkuutta esiintyy 1-3 päivää.

Niskahartiaseudun dry needling neulotus