Taikoja tapahtuu oikeasti

Se oli kummallinen päivä. Olin jotenkin sijoiltani, enemmän hereillä ja auki kuin pitkään aikaan. Olin ihan eri lailla hereillä ja avoin kuin aiemmin olen osannut olla. Sellaisissa päivissä tapahtuu taikoja. Niin tapahtui tänäkin päivänä.

Lounaalla

Siinä hän istui, ystäväni seurassa lounaalla. Istuin samaan pöytään, ja katsoin. Katsoin niin että näin. Pieni pyörremyrsky päässä: ”Tunnen tuon tyypin”.

Ne hetket ovat harvassa. Olen löytänyt muutaman ihmisen, jotka ovat tuttuja menneestä. Joka kerta on ainutlaatuinen ja unohtumaton. Niin tälläkin kertaa. Katsoin niin, että hän säikähti, mutta taisi palata raiteilleen nopeasti. Sitä ei osaa selittää, siis sitä tunnetta kun tiedät tuntevasi toisen. Siinä hetkessä on iloa, riemua, uteliaisuutta ja suurta rauhaa. Käsittämättömän suuri kiitollisuus täyttää rinnan, kun löytää oman ihmisensä.

Koska kaikki menee aina niin kuin mennä pitää, tuli peruutusaika seuraavalle päivälle, joka sattui hänelle sopimaan.

Elämänsä ensimmäistä kertaa hän tuli energiahoitoon. Tutkin, luin, olin kanava. Hoidin. Kosketin ja katsoin. Olen varma. Hän on minun heimoani. Näin kauniin sielun, mustelmia ja ruttuja, paljon hyvää, kilttiä ja kaunista. Näin upean ihmisen.

11.11.

Marraskuu on merkityksellinen kuukausi. Sain Reiki Master vihkimykseni marraskuussa.

Porttipäivä on aina marraskuun 11. päivä. Näissä porttipäivissä energian virtaus on hurjaa. Keho natisee liitoksissaan, päätä saattaa särkeä, ja mieli kaipaa rauhaa. Porttipäivät ovat olleet pitkään tärkeitä minulle. Nyt sain yhden merkityksen lisää näille päiville.

Ei ole ihme, että törmäsin tähän vanhaan tuttuuni, uuteen ystävääni juuri marraskuussa. Niin sen piti olla.

Sain koskettaa syvältä sielusta, liikautin jotain, jonka oli aika liikahtaa. Löysin vanhan arvokkaan sielun ystäväkseni. Olen kiitollinen hänestä.

En osaa kertoa nyt enempää. Sanat eivät riitä kertomaan. En tiedä itsekään enempää.

Onko teille koskaan käynyt näin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s