VoiceWell basic® purentahoito

VoiceWell hoidolla®️ on mahdollista helpottaa monia eri vaivoja, joita kireät purentalihakset aiheuttaa. Tavallisimmat purentavaivat ovat hampaiden narskuttelu eli bruxaus ja voimakas staattinen hampaiden yhteen pureminen.

Käyn läpi lyhyesti, kuinka VoiceWell®️-hoito auttaa näiden vaivojen kanssa painivia.

Mitä purentavaivat ovat?

Kuten sanottu, yleisimmät purentavaivat ovat hampaitten yhteen pureminen ja narskuttelu, eli bruxaus. Nämä molemmat esiintyvät unen aikana, eikä henkilö itse tiedä siitä mitään. Aamulla huomataan jäykkyyttä ja aristusta purentalihaksissa ja mahdollisesti leukanivelissä. Aamuisin saattaa olla vaikeuksia suun avaamisessa tai arkuutta leukanivelten seutuvilla. Yhtä hyvin hampaita saatetaan painaa yhteen pitkin päivää keskittymistä vaativien tehtävien aikana. Hampaisiin saattaa tulla kulumia etenkin bruxaajilla. Vaivoja aiheuttaa myös leukanivelten epäsymmetrinen rakenne ja nivelen välilevyn luiskahtelu pois paikoiltaan tai välilevyn repeämä. Staattinen hampaitten yhteenpureminen jännittää jatkuvasti suunsulkijalihaksia, jotka rasittuvat ja kipeytyvät.

Mitä VoiceWell®️-hoidossa tapahtuu?

Voicewell basic®️- purentahoidossa rentoutetaan niskaa, kaulaa, purentalihaksia, suunpohjaa ja kieliluun ympärystää manuaalisesti käsittelemällä. Hoitoja tekevät koulutetut hierojat, jotka ovat erikoistuneet purentalihasten käsittelyyn ja hierontaan. Samalla VoiceWell®️-hoito pehmentää fascioita, jolloin vaikutus saattaa tuntua koko kehossa. Koulutettu hieroja kyselee vaivojen laatua kartoittaen mahdollisia ongelma-alueita tehden samalla mielessään hoitosuunnitelman, jonka mukaan valitaan hoidettavat alueet.

Miten VoiceWell®️ toimii?

VoiceWell-käsittelyllä on tarkoitus helpottaa oireita, ja löytää syy säryille. Otteet ovat lempeitä ja hitaita, tunnustelevia. Vaikka Voicewell-hoidossa käydään suun sisäpuolella ja kurkunpään ulkopuolisilla lihaksilla, ei käsittelyä tarvitse jännittää. VoiceWell-hoitaja kuulostelee asiakkaan tuntemuksia, eikä hoitoa tehdä koskaan väkisin tai kivun kanssa.

Käsittelyn jälkeen saat kotihoitovinkkejä vaivaasi, joita noudattamalla saat lievitettyä oiteitasi. Purentalihaksia ja äänentuottoon osallistuvia lihaksia tulee huoltaa aivan samalla tavalla kuin muitakin rasituksessa väsyviä lihaksia. VoiceWell®️- hoidolla vaikutetaan lihasten aineenvaihduntaan, faskioiden kireyteen ja lymfanestekiertoon, jolloin päänsäryt, migreeni, ja monet muut vaivat helpottuvat muun muassa artikulaatio helpottuu, päänsärky poistuu tai vähenee ja leuka rentoutuu VoiceWell-hoidolla. Jos olet puhetyöläinen, laulaja, näyttelijä tai kärsit pääsäryistä joille ei ole löytynyt syytä, saatat hyötyä paljon VoiceWell-hoidosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s