Pehmytkudoskivun lääkkeetön hoito

Olen tähän mennessä kuivaneulannut reilun kolme vuotta asiakkaita. Koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi valmistuin 2008. Matkan varrelle on osunut paljon kipua, niin akuuttia kuin kroonista. Mikään tekniikka, jota olen käyttänyt tähän mennessä, ei ole ollut yhtä tehokas, kuin Dry Needling kivun lievittämisessä.

Jatkokoulutus

Tänään on kaksipäiväisen jatkokoulutuksen toisen päivän aamu. Eilen opittiin uutta, kerrattiin vanhaa, ja hoidettiin omaa kehoa. Oma yliliikkuva, jatkuvasti särkevä alaselkäni sai eilen toiselta kouluttajaltamme Palmamäen Ismolta spesifin käsittelyn, jolla vaikutetaan liian liikkuvaan lantion jännerakenteeseen. Kollegat neulottivat alaselkääni, joten olo on varsin hyvä nyt. Kuivaneulaus on lääkkeetön keino hoitaa akuuttia ja kroonista kipua, sen lisäksi Dry Needling on paljon muutakin. Neulaus stimuloi lihaksia, lisää aineenvaihduntaa, laukaisee triggerpisteitä ja pehmentää fasciaa. Toisin sanoen poistaa kipua luonnollisesti. Koulutuksissa neulotamme toinen toisiamme, siksi meillä on hyvä ymmärrys siitä miltä neulaus tuntuu.

Suomen Dry Needling yhdistys ry

Eilisen koulutuksen järjesti jäsenistölleen Suomen Dry Needling yhdistys. Koulutuksen päätteeksi oli yhdistyksen vuosikokous ja hallituksen kokous, jossa minut valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi toimintavuodelle 2019. Tulen jatkossakin neulottamaan, ja kertomaan neulottamisen hyödyistä kaikille halukkaille.

Jos mietit haluatko kokeilla Dry Needlingiä vaivoihisi, kehotan sinua etsimään oman hoitajasi sivultahttps://www.dryneedling.fi/ jonne kaikki halukkaat yhdistyksen järjestämän Professional tason koulutuksen käyneet hoitajat lisätään.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, saatat yllättyä!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s